La Musica Misty

La Musica Misty

I THINK MUSIC IN ITSELF IS HEALING. IT'S AN EXPLOSIVE EXPRESSION OF HUMANITY. IT'S SOMETHING WE ARE ALL TOUCHED BY. NO MATTER WHAT CULTURE WE'RE FROM, EVERYONE LOVES MUSIC.. (BILLY JOEL)

Muziek verbindt en geeft sfeer. Misty neemt u graag mee in deze tijdloze “state of mind”.


 

In het kader van 100 jaar Wim Sonneveld hebben we een oude repetitie opnamen in de studio voorzien van beelden en vioolpartijen.

Download folder

“Misty” wordt in de basis gevormd door door Pascal Schardijn op piano en zangeres Liset van Lanen. Zij zijn al jaren bevriend en hebben veel samengewerkt in verschillende bands en muziekprojecten. De creatieve en muzikale klik is er altijd geweest en dat uit zich in de liedjes die ze ten gehore brengen; verfrissende bewerkingen van “The real book” standards tot hedendaagse pop in een jazzy jasje.

Pascal is pianist/toetsenist maar speelt daarnaast ook gitaar en zingt. Hij begeleidt regelmatig vocalisten, produceert en is als muzikant ook actief in verschillende formaties. (Zie website voor meer info)

Liset heeft in de loop van de jaren veel ervaring opgebouwd als leadzangeres maar ook als backing-vocal in verschillende theaterprojecten en tribute shows. Beide muzikanten waren al eerder te zien op Jazz in Duketown in de funk en soulformatie Funkgenerator en zijn nu terug in een knusse eigentijdse bezetting.

Naast de basis is Misty uit te breiden naar een Jazz trio en Jazz quartet.

La Musica Misty Quartet :
- Liset van lanen (zang)
- Tony Kam (gitaar)
- Bjorn Cuppen (drums)
- Pascal Schardijn (keys & zang)