music arrangement buddy / arrangement maatje

Een maatje kan op diverse manieren worden ingezet voor zowel een productie, mixing, mastering, arrangement, inspelen etc…

Playanote kent tal van muzikanten die mee deden in diverse projecten.


We halen veel plezier uit muziek spelen en ontwikkelen en daarvoor bieden we ook onze skills aan voor nieuwe samen werkingen. Nu kan het zijn dat je opzoek bent naar een toetsenist om een partij te bedenken bij de song die je aan het schrijven bent, of wilt je een koor hebben onder een van je songs, iemand die het inzingt etc.. Playanote helpt graag.


Een maatje kan op diverse manieren worden ingezet voor zowel een productie, mixing, mastering, arrangement, inspelen etc…

Zoek je een maatje laat het playanote weten. Wellicht kunnen we met een van onze muziek creatievelingen een match maken. Mail via het onderstaande contact formulier voor de mogelijkheden.

Snel geregeld, Een spoor inspelen als het project staat in cubase.
Je kunt bijvoorbeeld heel het project zippen, playanote arrangeert een track en speelt het in en we sturen het hele project terug. Met Steinberg transit (cubase cloud) is het helemaal feest als men wil samenwerken aan een project.

There is only one real
happiness in life,
and that is the happiness
of creating

Frederick Delius

Translate »